Étkezés

Kedves Szülők!

Áldást, békességet!

A vírus elleni sikeres védekezés érdekében , hogy minél kevesebb személyes kontaktus legyen, kérjük, aki csak teheti az utalásos díjfizetést válassza.

Ehhez kérjük e-mailben jelezzék a tanuló nevét ,osztályát és a szülő  e-mail címét, amire a számlát küldhetjük. Utaláskor a közlemény rovatba csak a gyermek 11 jegyű OM azonosítóját kell feltüntetni semmi mást. Két vagy több gyermek esetén a számlákat külön utalással rendezzék, mert a rendszer így tudja csak feldolgozni.

A következő e-mail címre küldjék:      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben semmi esetre sem tudja utalással megoldani a befizetést , havonta egy nap lesz erre kijelölve (reggel 7:00-15:00-ig) a napról időben értesítjük Önöket a Mozanaplón keresztül.

Kérjük erre az e-mail címre küldjék a támogatásról szóló nyilatkozatot, kérelmet 3 hónapnál nem régebbi MÁK igazolást a (családi pótlékról) vagy a netbankos igazolást és az iskolalátogatási igazolást.

Megértésüket köszönjük!

Gazdasági iroda dolgozói