Tájékoztató szülőknek

Tisztelt Szülők!

  • Iskolánkban az étkezési igény felmérése az első tanítási napon történik. (Tízórai, Ebéd, Uzsonna).
  • Étkezési igény módosítható minden hónap 25-ig a gazdasági irodában személyesen.
  • Rendkívüli vagy hosszú távú hiányzáskor az étkezés lemondást írásban is megtehetik: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Ha aznap hiányzik a tanuló, 9:00-ig tudják jelezni a fenti emailen, vagy telefonon a Gazdasági irodában 42/870-420, de a hiányzókat minden tanítási nap 2. órájában összegyűjtjük, mely a mozanapló-ba és a menza programba rögzítésre kerül az adott napra.
  • Iskolánkban lehetőség van az étkezési térítési díjak banki átutalással történő teljesítésére. (Aki már eddig így kérte az étkezésfizetést, azoknak nem kell újra igényelni.) Kérjük, hogy utaláskor a közlemény rovatba a tanuló 11 számjegyű OM azonosítóját szíveskedjenek feltüntetni, melyet a diákigazolványon találnak „azonosító szám” néven. A menza program így tudja beazonosítani és ellenőrizni a térítési díj beérkezését. Több gyermek esetén külön utalással lehetséges a fizetés.
  • Az étkezési díj befizetésének időpontjait betartani szíveskedjenek (honlap).

Amennyiben gyermeküknek kedvezményes étkezési térítési díjban részesülhet, azaz,

tartós beteg ® 50%-os támogatás

3 vagy több gyermek esetén ® 50%-os támogatás

rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül ® 100%-os támogatás

kérjük, hogy a tankönyvosztás ideje alatt az ezt igazoló érvényes igazolást bemutatni szíveskedjenek a Gazdasági irodában. Az érvényes igazolások minden tanévre szükségesek. Amennyiben a támogatásban bármilyen módosulás, változás történik, szíveskedjenek mindenképpen jelezni a Gazdasági irodában.

3 vagy több gyermek esetén kérjük a 3 hónapnál nem régebbi a Magyar Államkincstár által kiadott igazolást, vagy a netbankból kinyomtatott bankkivonatot bemutatni, illetve közép vagy felsőoktatási intézményben nappali rendszerű oktatásban részesülő testvértől iskolalátogatási igazolás szükséges. Amennyiben a támogatásba beszámító gyereklétszámban változás történik – testvér születése, felsőoktatási tanulmány befejezése - kérjük mindenképpen jelezni részünkre.

További kérdés esetén: 42/870-420

Üdvözlettel:

Gazdasági iroda

Nyíregyháza, 2018. augusztus 23.