Szeretettel várjuk 2017. december 16-án du. 15 órától a Református Gyülekezeti Házba,
a Jókai Mór Református Általános Iskola Karácsonyi Gálaműsorára.

 

Játékra hívtuk a leendő elsősöket szüleikkel együtt november három csütörtökjén. A gyerekek a Sakkpalotában, Bárányfalván, és az Erdőszéli házikóban a tanító nénikkel játszottak, meséltek, nevettek, énekeltek.

 

 

Áldás, békesség!

Kedves Szülők! Gyerekek!

A Jókai Mór Református Általános Iskola a 2017/2018. tanévben megrendezi SULIVÁRÓ foglalkozásait iskolába készülő óvodások számára, melyre nagy szeretettel hívjuk és várjuk az iskolánk iránt érdeklődő szülőket, gyerekeket!

"Egy ezredév alatt sok zivatar verte nemzetünket, de a zivatarok borújában is két fény mindig hű maradt hozzá. Az egyik a nemzet csillaga, mely vészek idején is áttört fényével a homályon, a másik pedig virrasztó költőink fáklyafénye, mely a magyarság számára ma is tanítás."
(Tamási Áron)

Ezzel a gondolattal vette kezdetét a nemzeti ünnepünkre való megemlékezés, amelyet a 6. b osztály tanulóinak köszönhetünk. Az ünnepi műsort Pataki Anikó osztályfőnök és Kácsor István rendezte.

 

Örömmel hirdetjük, hogy iskolánkban először került megrendezésre a CINKEAVATÓ, amely során az ötödikeseinket vérbeli felső tagozatossá avattuk!

További cikkeink...